Eizio
Image default
Health

Verschillende soorten camera’s

Als je op het internet kijkt, zie je duizenden filmpjes staan. Veel zijn hier van zwaar bewerkt, maar je hebt er ook een paar die geschoten zijn door een echte camera. Misschien ben je geinsprireerd door dit  en wil je zelf ook een camera aanschaffen om mooie momenten vast te leggen, of misschien wil je een camera om bewijs te verzamelen in de auto. Hieronder een lijst van de verschillende soorten camera.

Fotocamera

Dit is de meest standaard camera die er is. Deze camera werd vroeger alleen gebruikt om foto’s te maken, maar tegenwoordig is het zo dat deze camera’s ook een stand hebben om filmpjes te maken. Toch raden we dit niet aan voor mensen die willen filmen. Een foto camera is geschikt voor de mensen die fotograferen als hobby willen en mooie momenten willen vastleggen.

Filmcamera

Dit is meestal een wat grotere camera dan een fotocamera en het heeft ook nog eens een grotere lens. Dit komt omdat je veel beter kan in en uitzoomen op een filmcamera, omdat een film een bewegend beeld is en je dus een stabielere zoom moet maken. Dit is geschikt voor mensen die filmpjes willen maken en niet echt foto’s.

Polaroid

Een polaroid camera is van vroeger terug gekomen. Het is een camera waarbij je een foto maakt en het resultaat gelijk geprint wordt op de papiertjes die in de camera zitten. Deze foto’s zien er meestal indie en vintage uit. Deze camera is bedoeld voor iemand die zijn foto’s op een speciale manier wilt vastleggen en niet perse super scherpe foto’s wilt maken.

Camera’s voor in de auto.

Voorcamera

Een voorcamera wordt geinstalleerd aan de voorkant van de auto. Dit zorgt er voor dat ongelukken en alles wat op de weg gebeurt wordt vastgelegd. Dit is handig om als bewijs te tonen voor de verzekering, als er iets gebeurt met de auto.

Achterruitrijcamera

Dit is een camera die er voor zorgt dat als je naar achter rijdt, je goed achter je kan kijken om ongelukken te voorkomen. Een draadloze achterruitrijcamera is hiervoor het handigst. Vaak zie je een achterruitrijcamera vrachtwagen, omdat vrachtwagens een dode hoek hebben die gevaarlijk kan zijn.

 

 

 

http://www.vanzwitserland.nl

Related Posts

Tv kijken op de camping

Chlamydia in Nederland

Type luchtreinigers en luchtzuiveringssystemen