Eizio
Image default
Health

Betaalbare schoonheid door een ooglidcorrectie

Betaalbare schoonheid dat is wat je krijgt als je kiest voor een ooglidcorrectie bij Ooglift. Een open blik, een jong(er) uiterlijk, een frisse oogopslag, weg moe uiterlijk. Dat is precies hetgeen waarnaar je verlangt als je eenmaal het idee hebt opgevat dat je een ooglidcorrectie wilt ondergaan. Ik heb erover nagedacht. Best lang. Heel veel gelezen en vooral veel informatie opgedaan. Mijn zoektocht naar een goede, betrouwbare en kundige chirurg en kliniek om mijn ogen te laten liften meen ik te hebben gevonden in Dr. Geerling van Ooglift kliniek in Maarssen. Voor beide bovenoogleden betaal je tot en met 31 december van dit jaar € 875. Als je deze prijs vergelijkt met andere (goedkopere) aanbieders, kun je je afvragen of het wel zo betaalbaar is. Ik vind van wel. Want ergens in mijn hoofd blijf ik toch altijd dat zinnetje naar boven halen: ‘goedkoop is duurkoop’. En per slot van rekening gaat het hier om je uiterlijk. Je ogen. Je hebt er maar twee. En je wilt mooier voor de dag komen in plaats van spijt hebben van je ooglidcorrectie. En achteraf denken: had ik maar wat langer gespaard. Het is een flink bedrag maar ook weer niet zo flink dat ervoor sparen, mocht je het bedrag niet zomaar ‘hebben liggen’, onmogelijk is. Ga naar de website www.ooglift.nl voor meer informatie over een ooglidcorrectie.

Reviews ooglidcorrectie

Ik lees alleen maar lovende reviews over deze kliniek wat betreft de ooglidcorrecties. Erg vriendelijk personeel dat je echt op je gemak stelt. Ook al is het een redelijk eenvoudige operatie, voor de chirurg, als patiënt / klant moet je toch gerust gesteld worden. En dat gaat natuurlijk vele malen makkelijker als iedereen zo vriendelijk en met je begaan is.

Naar wat ik begrepen heb, afhankelijk van je eigen pijngrens kan de verdoving nog wel even pittig zijn en wat pijnlijk. Maar eigenlijk is dan het ergste voor jezelf achter de rug. Behalve dan het herstel. Want ik heb al vaak gelezen dat mensen zich kort na de ooglidcorrectie afvragen of het ooit nog wel goed komt met hun ogen na hun ooglidcorrectie. Gelukkig is dat wel zo wanneer je Dr. Geerling zijn werk laat doen.

Ooglidcorrectie of kapper?

Ik heb van iemand gehoord die ook een ooglidcorrectie heeft ondergaan dat ze bij het wegknippen van de huid dacht aan de kapper. Haha, dat klinkt misschien wat gek, maar als je erover nadenkt kan het je wel enige rust geven als je in de stoel ligt bij Ooglift. De gedachte dat het je haar is dat wordt weggeknipt in plaats van de huid van je oogleden. Het zetten van de hechtingen gaat ook vrij snel. Daaraan kun je volgens mij echt merken dat er kundige handen en heel veel kennis bezig is om je weer die frisse oogopslag te geven.
Ik heb mezelf nu echt overtuigd, ik ga bellen met Ooglift om een afspraak te maken voor een intake voor een ooglidcorrectie.