Eizio
Image default
Health

Stijlvol dansen op de dansschool in Arnhem

Dansinstituut Wensink is de dansschool in Arnhem sinds 1850. Wensink biedt veel verschillende dansstijlen aan, dus voor iedereen zit er wel iets bij. Zelfs voor uw bruiloft kunt u bij ons terecht. Wilt u de show stelen met een openingsdans, leer dan dansen bij ons en vraag privélessen aan. 

Verschillende dansstijlen

Voor zowel beginners als gevorderden hebben wij een breed aanbod dansstijlen. Van Weense wals tot Salsa, van Rock ’n Roll tot Jazz-dance of Tango. Alle leeftijden zijn bij ons welkom. In het weekend zijn er bijvoorbeeld avonden waarop scholieren met leeftijdsgenoten kunnen dansen op muziek van nu. Volwassenen kunnen ook in aparte groepen dansen. Hier staat vooral de onderlinge gezelligheid voorop. 

Voor beginners

Ook de volwassenen hoeven nog geen danservaring te hebben om bij ons te kunnen lessen. U hoeft alleen uw plezier en lef mee te  nemen om te leren dansen. In de cursus voor beginners leert u vier verschillende en unieke dansstijlen. U leert dan de quickstep, de Engelse wals, de Cha cha en de Jive. Een mooie combinatie van ballroom en latin dansen. Met de Quickstep maakt u veel gebruik van rennen, hopjes en veel en snel draaien. De Engelse wals daarentegen kenmerkt zich door het romantische en langzame karakter. Deze dans is zwierig en soepel. De eerste latin dans is de Cha Cha, deze dans is vlot, maar houdt de voeten aan de vloer. De Jive maakt dan wel weer gebruik van snelheid en zwieren. 

Voor gevorderden

Na de cursus voor beginners kunt u bij ons ook de volgende cursus volgen. Hier worden de dansen uit de eerste cursus verder uitgebouwd en leert u de Tango en Rumba erbij. Al deze uiteenlopende stijlen zijn ook nog eens enorm goed voor de conditie. Wij zien u graag bij onze dansschool! Naast deze cursussen, hebben wij ook Rock ’n Roll cursussen en Jazz-dance, ook wel jazzballet genoemd. Bij deze dansen kunt u uw gevoel goed uiten en uw energie kwijt! Ritme en timing zijn bij zowel jazz-dance als Rock ’n Roll erg belangrijk, dus hier zal ook genoeg aandacht aan worden besteed in de lessen. 

Wensink, uw dansschool in Arnhem

Schrijf u nu in voor een leuke cursus bij onze dansschool in Arnhem of neem eerst een kijkje op onze website voor nog meer uitleg over de dansen. Wij zien u graag verschijnen op een van onze proeflessen!

Related Posts

Workout thuis

Snurkbeugel kopen? Een goed idee!

Auto verkopen gratis?