Vermoeide uitstraling? Dit is verleden tijd met een bovenooglidcorrectie

Iedereen krijgt te maken met het verouderingsproces. Er zullen naarmate de leeftijd toeneemt steeds meer veranderingen plaatsvinden aan uw lichaam. De veranderingen die het meest zichtbaar zijn, zijn die in het gezicht. Naast het ontstaan van rimpels in het gezicht zullen er ook andere veranderingen plaatsvinde. Een voorbeeld hiervan is het uitzakken van de oogleden. Hierdoor krijgt een jong gezicht een veel oudere en vermoeidere uitstraling.

Om deze oudere en vermoeidere uitstraling te voorkomen, en daarmee ook vervelende reacties over uw uitstraling, kan een kleine ingreep een groot verschil maken. Deze kleine ingreep heet een bovenooglidcorrectie. Bij deze correctie zullen overtollige stukjes huid en overtollig vet verwijderd worden boven de ogen. Dit alles zal gebeuren onder een plaatselijke verdoving. De gehele operatie zal slechts 45 minuten in beslag nemen en zorgt ervoor dat u een veel jongere uitstraling heeft. 

Plastische chirurgie staat over het algemeen bekend als ‘erg duur’ en ‘risicovol’. Echter is in de laatste jaren de kwaliteit gestegen, waardoor de bovenooglidcorrectie ervaringen alleen maar positief waren. Dit kwam met name doordat de correctie een snelle ingreep is en het resultaat mag er zijn. 

Daarnaast is het bovenooglidcorrectie herstel ook van belang. Niemand zit te wachten op een langdurige herstelperiode met veel pijn, waardoor u dus ook pas na een lange tijd het resultaat aan anderen kunt laten zien. Nadat de correctie heeft plaatsgevonden kunt u meteen naar huis toe. U zult dan wel opgehaald moeten worden, omdat u nog niet voldoende hersteld bent om zelf te mogen rijden. Wanneer u thuiskomt is het verstandig om het advies van de kliniek te volgen, voor een zo spoedig mogelijk herstel. Het is van groot belang dat het gebied van de ingreep regelmatig gekoeld wordt, waardoor de zwellingen en bloeduitstortingen verminderd worden. In vrijwel alle gevallen zijn de bloeduitstortingen na een week verdwenen, waardoor u dus binnen een relatief korte tijd er veel jonger uit zult zien.

http://faceland.nl