Eizio
Image default
Health

Staalwijk tandarts: angst tandarts

Vindt u het vervelend om naar de tandarts te gaan en bent u bang? Breng dan eens een bezoek aan Staalwijktandarts.nl. Zij zijn een erkend tandarts op het gebied van angst. De patiënt staat hier voorop. Voor iedere behandeling wordt genoeg tijd ingepland. Tijdens elk consult wordt met u besproken, samen met de bijbehorende kosten. Kernwaarden die tandartsenpraktijk Staalwijk goed omschrijven zijn kwaliteit, zorgvuldigheid, kindvriendelijkheid en esthetiek.

Hypnose

Een vrij unieke techniek die ze hier toepassen is hypnose. Waarom ze dit doen? Het komt veel voor dat mensen niet graag naar de tandarts gaan. In sommige gevallen is het zo erg dat er sprake is van angst. Het kan ontstaan zijn door eerdere ervaringen, angst van ouders of verhalen van anderen. Dit is vervelend omdat het voor sommige mensen een hele opgave is om naar de tandarts te gaan, maar zeker noodzakelijk. Dankzij de hypnosetechnieken van Staalwijk kan een patiënt zich meer op zijn gemak voelen. Het begint als aanvulling op de algemene relaxatie. Er zijn diverse therapeutische mogelijkheden: pijn en angstreductie, specifieke ontspanning en het behandelen van fobische klachten.

Onze specialismen

Wij zijn naast reguliere controles en behandelingen gespecialiseerd in:

  • Algemene tandheelkunde
  • Endodontologie
  • Parodontologie
  • Implantologie

Dagelijks houden de specialisten van Staalwijk zich bezig met standaard controles, maar ook wortelkanaalbehandelingen. Het team maakt hierbij gebruik van elektronische en digitale instrumenten. Heeft u last van problemen met uw tandvlees? Ze helpen u hier graag bij en vertellen u op welke manier ontstekingen en tandbederf voorkomen kunnen worden. Ook voor tandimplantaten bent u bij Staalwijk Tandartsen aan het juiste adres. Alle behandelingen worden uitgevoerd volgens actuele en wetenschappelijke standaarden.

Maak een afspraak bij tandartspraktijk Staalwijk in Utrecht

Vind u het ook lastig om naar de tandarts te gaan, maar is het tijd voor een controle of andere behandeling? Aarzel niet en neem contact op met tandartsenpraktijk Staalwijk. Vul het contactformulier in op de website en er wordt contact met u opgenomen. Uiteraard kunt u ook tijdens openingstijden langskomen om een afspraak te maken aan de balie. Heeft u vragen over onze behandelingen of de werkwijze van tandartspraktijk Staalwijk? Bel of mail gerust.

https://www.staalwijktandarts.nl/