Eizio
Image default
Health

Personal training | Bodytec is een specialist

Personal training

Wilt u graag snel fitter worden maar heeft u geen tijd om urenlang in de sportschool te sporten? Dan is de personal training van de bodytecclub datgene wat u zoekt. Doormiddel van een personal training van 20 minuten. De personal training van de bodyteclub is de oplossing is voor u of voor uw bedrijf.

Personal training in 20 minuten Met de personal training van de bodytecclub heeft u binnen 20 minuten hetzelfde resultaat als een full body work-out van 3 uur. Dit is mogelijk door de Miha-bodytec. Dit is een apparaat dat gebruik maakt van elektrische spiersimulatie. Het apparaat wordt al jaren gebruikt door fysiotherapeuten en is verder ontwikkeld om zo elke sporter fitter te laten worden. De personal training doormiddel van de miha-bodytec zorgt ervoor dat 90% van de spiervezels aanspannen, bij normale training is dit 40 tot 50%.

Personal training voor u door de personal training van bodytecclub zal u binnen korte tijd resultaat zien.  Naast het werken met de miha-bodytec kunnen de personal trainers u ook voedingsadvies en stofwisselingprogramma geven. Hierdoor bent u naast de personal training bezig met een gezonde levensstijl en heeft u nog sneller het door u gewenste resultaat.

Personal training voor uw bedrijf Naast het aanbieden van personal training biedt bodytecclub ook personal training voor bedrijven aan. In groepen van maximaal 4 wordt er binnen 20 minuten het beste resultaat gehaald.  Zo hebben uw werknemers naast werken en sporten  ook nog tijd voor andere activiteiten. Daarnaast zullen uw werknemers door de personal training gezonder en fitter worden, dit zal het ziekteverzuim verlagen en de productiviteit verhogen.

De personal training in 20 minuten is dus ideaal voor u of voor uw bedrijf.  Neem contact op met bodytecclub om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

http://www.bodytecclub.eu/personal-training/

Related Posts

Verzorging van vee en gewassen

Rustiger je werkdag doorkomen? Lees dan deze tips!

Een goede training start met een pre workout