Eizio
Image default
Health

Op zoek naar een mediator in Limburg?

Als je op zoek bent naar een mediator in de omgeving van Limburg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn de meest kindvriendelijke scheidingsmediator, oplossingsgerichte conflictbemiddelaar, gespreksbegeleider bij zorgcontacten, instanties en zakelijke dienstverlening en zijn stresscoach voor positieve energie.  Of het nu gaat om mediation en bemiddeling, stress coaching of als gespreksbegeleider, we kiezen ervoor om buiten gewone paden te lopen. ‘Nee’ en ‘Kan niet’ zijn voor ons een extra motivatie om verder te zoeken. Zo ontstaan buitengewone oplossingen. Ga naar de website www.buitengewoonmediation.nl voor meer informatie over mediator in Limburg.

Waarom zijn wij de juiste mediator in Limburg

Wij zijn om een aantal redenen de beste mediator in Limburg. Jullie staan centraal. www.relatie-blogs.nl We praten met jullie en, als jullie dat goed vinden, met jullie kind over wat hij wil. Hij wordt het uitgangspunt voor het ouderschapsplan en scheidingsconvenant. Wij maken gebruik van ons netwerk. Buitengewoon Mediation werkt alleen samen met gekwalificeerde mensen. Hierdoor kunnen we jou of jullie kind met een gerust hart doorverwijzen, krijgen we antwoorden van deskundigen en worden zaken goed voor jullie geregeld. We delen ons betrouwbare en professionele netwerk graag met je. Nazorg vinden wij erg belangrijk. Wanneer we het traject hebben afgerond, nemen we na een tijdje contact met je op. Zijn de problemen opgelost? Is de situatie veranderd? Natuurlijk staan we ook voor je klaar, als je graag een vervolg wilt geven aan het traject of als er nieuwe vragen zijn.

Welke diensten bieden wij als mediator in Limburg aan?

Wij bieden als mediator in Limburg een aantal diensten aan. Wij bieden de volgende diensten aan: scheidingsmediator, herziening van ouderschap en conflictbemiddeling. Als mediator Sittard-Geleen begrijpen we dat jullie zoveel moeten regelen, terwijl jullie hoofd er niet naar staat. Wij zorgen met jullie voor de juridische zaken en praktische oplossingen, zoals hulp bij het vinden van een nieuwe woonruimte. Tegelijkertijd hebben we buitengewoon veel oog voor jullie kind(eren). De scheiding is een tijd geleden afgerond en het ouderschapsplan is door jullie getest en beproefd in de praktijk. Het kan heel goed zijn dat wat op papier een goed plan leek voor jullie, na verloop van tijd niet werkt. Jullie levens zijn allemaal veranderd.

Related Posts

Tv kijken op de camping

Een succesvolle implementatie

Staalwijk tandarts: angst tandarts