Eizio
Image default
Health

Kom dansen bij onze dansschool in Lelystad

Woon je in Lelystad of ergens anders in Flevoland en wil je leren dansen? Kom dan gezellig op dansles bij onze dansstudio in Lelystad. Dansschool Lelystad heeft een passie voor dansen en alle docenten en choreografen zijn gevorderd danser met een professionele carrière als danser.

Wie kan zich inschrijven?

Het maakt niet uit of je al een beetje kan dansen of dat je net begint. Ook maakt het niet uit hoe oud je bent; de danslessen zijn er voor alle leeftijden en niveaus. Bovendien is de keuze uit het soort dans groot: van hiphop tot balletles en van streetdance tot salsadans.

Twijfel je nog?

Weet je nog niet zo goed welk type dans je wilt leren? Of weet je überhaupt nog niet goed of dansles iets voor jou is? Geen zorgen want bij Dansschool Lelystad is het mogelijk vrijblijvend een gratis proefles te volgen. Zo kan je voor jezelf nagaan of je verder wilt. Kies bijvoorbeeld uit streetdance, hiphop en klassiek ballet.

Contactgegevens Dansschool Lelystad

Neem eens een kijkje op onze site www.dddancestudio.nl voor het lesaanbod of kom langs voor meer informatie! Dansschool Lelystad is te vinden op Weversstraat 109. Telefonisch zijn wij te bereiken op: 0320-224847 of mobiel op: 06-52054631. Een mail sturen kan natuurlijk ook, dat doe je naar: info@dddancestudio.nl

Related Posts

Wat is een psycholoog?

Ongediertebestrijding in Almelo voor faunabeheersing

De voordelen van een apotheek online