Eizio
Image default
Health

Een fijne zorgverzekering bij ZorgDirect

Een goede tandartsverzekering afsluiten zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Heb jij dat al overwogen? Bij ZorgDirect kun je kiezen uit drie pakketten met een ruime vergoeding en uitstekende voorwaarden. Bij de TandExtra kun je rekenen op een maximale vergoeding van 75% tot €250,- per kalenderjaar. Verwacht je meer kosten te maken, kies dan voor de TandPlus. Het bedrag waarvoor je verzekerd bent is dan €500,- en ook hier geldt 75%. De derde mogelijkheid heet TandTop. Per jaar kun je tot €1000,- declareren, waarvan je maximaal 75% vergoedt krijgt. In alle gevallen geldt dat kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd zijn. En de verzekering is ook geldig als je in het buitenland met spoed naar een tandarts moet.

Pakket uitbreiden gedurende het jaar

Een Nederlandse zorgverzekering loopt in de meeste gevallen van 1 januari tot en met 31 december. Als je al verzekerd bent bij ZorgDirect kun je gedurende het jaar je pakket uitbreiden en ook een losse tandartsverzekering afsluiten. Op de eerste dag van de maand nadat jouw verzoek is binnengekomen, gaat de nieuwe verzekering in en zal ook de premie wijzigen.

Online gemak

Je zorgpremie berekenen is tegenwoordig heel makkelijk. Er wordt je gevraagd enkele gegevens in te vullen zoals de ingangsdatum, een eventuele collectiviteitskorting en ook of je een partner en/of kinderen wilt toevoegen. Het premiebedrag dat eruit rolt is actueel. Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met de klantenservice. De medewerkers zijn van 08:00 tot 19:00 uur bereikbaar. Het nummer is 088 687 74 74. Maar er zijn meer manieren om met ZorgDirect in contact te komen. Je kunt het online contactformulier invullen, een mailtje sturen naar info@zorgdirect.nl, appen naar 06 827 970 20 of via Facebook en Twitter een bericht sturen. Een persoonlijk en snel antwoord is in alle gevallen gegarandeerd!

https://www.zorgdirect.nl/

Related Posts

Staalwijk tandarts: angst tandarts

Type luchtreinigers en luchtzuiveringssystemen

Een goede training start met een pre workout