Deze geweldige tandartsstoel wil ik nooit meer vervangen!

Sinds ik mijn nieuwe tandartsstoel van All Dent heb gekocht, ben ik helemaal overgehaald! Ik was aan het werk in mijn praktijk en merkte dat de stoel een beetje aan het versleten was. Hij verkleurde ook langzaam, maar dat is logisch omdat deze stoel al vanaf de start van mijn carrière in deze praktijk staat. Helaas was het nu tijd om een nieuwe aan te schaffen, want die andere werd hem gewoon niet meer.

Een goede vervanging zoeken voor mijn oude tandartsstoel

De eerste vraag die ik aan mezelf stelde was: ‘Waar kan ik de beste tandartsstoel vinden?!’ Want zoals ik net al schreef, heb ik de oude stoel al sinds de start van mijn praktijk. Daarom ging ik begonnen om op het internet te kijken naar reviews van andere praktijken wat zij als stoel zouden aanraden. De eerste paar reviews lieten zien dat hoe duurder het product, hoe beter de kwaliteit is. Maar ik denk dat dat helemaal niet het geval is. Gelukkig kwamen er daarna allerlei reviews die dezelfde website/webshop aanraden. Namelijk de website van All Dent. Ik ben gaan kijken op de website en werd helemaal verrast voor het aanbod wat ze allemaal hadden. Qua tandartsstoelen hadden er genoeg! De keuze was zo divers en groot dat ik echt amper kon kiezen tussen de stoelen. Ik had mijn assistente erbij gehaald en die schrok ook van het aanbod. Na een tijdje overleggen hadden we uiteindelijk een mooie stoel uitgekozen. Mijn assistente wijsten er ook op dat er meer dingen aan vervanging toe waren. Dus als we dan toch op de website waren…

All Dent biedt veel meer!

Na ongeveer een half uur hadden ik en mijn assistente een hele winkelwagen voor gevuld met producten die we gingen aanschaffen. Na het bestellen, kregen we een keurige bevestigingse-mail over dat we binnen 2 weken de producten zouden ontvangen. Deze kregen we ook netjes op tijd binnen. Ik geniet helemaal van de producten en ik doe zeker vaker zaken met hen!

Ik raad deze webshop aan!

Wilt u ook kijken of er iets tussen zit voor uw praktijk? Waar wacht u dan op! Ga snel naar de website/webshop van All Dent en laat u verrassen door het grote en brede assortiment. Profiteer ook van de geweldige service die u krijgt van All Dent.