Eizio
Image default
Health

De specialisaties van TIM fysio in Den Haag

Als je fysiotherapie nodig hebt wil je natuurlijk de allerbeste zorg krijgen die mogelijk is. Bij TIM fysiotherapie in Den Haag zitten daarom verschillende specialisaties onder één dak waardoor jij in deze praktijk altijd goed zit. Op basis van jouw klachten wordt de specialist bepaald die jou het beste van je klachten af kan helpen. In dit artikel worden enkele specialisaties van TIM fysio in Den Haag voor je uitgelicht zodat jij de beste keuze kan maken.

 

Fysiotherapie in Den Haag

TIM fysiotherapie heeft in Den Haag wel vijf locaties. Zo is er altijd eentje bij jou in de buurt. De vestigingen zijn gemakkelijk bereikbaar. Op de locaties in Den Haag zijn verschillende behandelmethodes mogelijk zoals op fitnessapparaten of in de behandelkamers. Voor fysiotherapie zit je bij TIM Den Haag altijd goed. Het is zelfs mogelijk om thuis of op je werk een behandeling te krijgen.

 

Revalidatie na sportblessures

Na een blessure door sport is natuurlijk andere therapie nodig dan bij andere verwondingen. Hiervoor zijn specialisten aan het werk bij TIM. Deze specialisten stellen met jou een persoonlijk behandeltraject op zodat je snel weer op de been bent.

 

Oefentherapie bij TIM fysio Den Haag

Ook voor oefentherapie kun je terecht bij TIM. Bij deze manier van therapie wordt jou aangeleerd hoe je het beste kunt bewegen zodat je minder last hebt van klachten of zodat deze niet meer terug zullen komen.