Eizio
Image default
Health

De dozen op maat van de Dozenhal

Soms, dan heb je ontzettend specifieke dozen nodig, dozen op maat zelfs. De spullen die je wilt verpakken en transporteren, passen gewoon niet in de standaard dozen die op de meeste plekken verkrijgbaar zijn. Op dit soort momenten komt de Dozenhal waanzinnig goed van pas, want wij hebben ruim 2500 formaten op formaat. De kans is dus groot, dat ze helemaal niet op maat gemaakt hoeven te worden voor jou! Echter, het kan wel zo zijn dat we nét niet degenen hebben die jij nodig hebt. In dat geval is het nog steeds mogelijk om dozen op maat bij de Dozenhal te bestellen. We zijn niet voor niets hartstikke flexibel!

De multifunctionaliteit van kartonnen dozen

Het geweldige aan kartonnen dozen is misschien wel hoe multifunctioneel ze zijn. Eigenlijk zijn ze het manusje-van-alles van gebruiksvoorwerpen. Niet alleen zijn ze goed te gebruiken voor het transporteren van spullen, bijvoorbeeld bij een verhuizing, maar ook zijn kartonnen dozen ontzettend praktisch voor het opslaan van dingen die je eigenlijk maar zelden nodig hebt. Ook kinderen vinden het waanzinnig leuk om met kartonnen dozen te spelen. Heb je enig idee hoe cool een kartonnen dozen fort eigenlijk is? Of denk eens aan alle knutselmogelijkheden die je krijgt met kartonnen dozen! Er valt veel te zeggen over dozen, maar saai zijn ze zeker niet.

Alle voordelen van de Dozenhal

Bij ons dozen kopen, gaat gepaard met een heleboel voordelen. Niet in de eerste plaats staat het feit voorop dat de levering de volgende dag al mogelijk is, wanneer er vandaag besteld wordt. Bovendien hebben we 10 000 pallets aan nieuwe en gebruikte dozen, we zullen dus nooit een tekort aan dozen hebben. Daarnaast hebben we oude dozen die goed voor het milieu zijn én de portemonnee van onze klanten. Ook maken we gebruik van eigen transport, zo weten we zeker dat de dozen in goede staat bij onze klanten aankomen en ook nog eens zo snel mogelijk geleverd worden. Tot slot is full-color bedrukken ook mogelijk. Alle wensen wat betreft dozen, hier kan het!

Related Posts

Een succesvolle implementatie

Recyclen is momenteel een groot succes

Voor je 18e aan het rijbewijs