Eizio
Image default
Health

De Ayahuasca ceremonie

Je hebt problemen, of te veel stress en je weet niet wat je ermee aan moet, dan is de Ayahuasca ceremonie iets voor jou. Innerlijke reis kan jou helpen om een Ayahuasca ceremonie door te lopen, deze Ayahuasca ceremonie zal jou helpen met je spirituele groei, persoonlijke ontwikkeling en emotionele en fysieke heling. Wat zo’n innerlijke reis doet bij een Ayahuasca ceremonie is je innerlijke wijsheid tegemoet gaan om de kern van je probleem aan te pakken. Ayahuasca kan helpen bij een hele riedel aan problemen zoals alcoholverslaving, depressie, rouwverwerking, PTSD, fysieke klachten en angsten. Na een Ayahuasca ceremonie kan je weer genieten van het leven en die vol vertrouwen tegemoet gaan.

Ayahuasca voor spirituele ontwikkeling

Ayahuasca kan je helpen in de ontwikkeling van je spirituele zelf, je eigen bewustwording en bepaalde vraagstukken die van toepassing zijn op jouw leven. Wat er gebeurt tijdens een Ayahuasca ceremonie is dat begeleiders die erg ervaren en liefdevol zijn jou gaan bijstaan. Alle begeleiders van Innerlijke reis hebben een verpleegkundige of therapeutische achtergrond, dus je hoeft je geen zorgen te maken, wij weten wat we doen. Wij zijn bekend met therapeutisch werk en de spirituele en energetische kracht van Ayahuasca. Door een Ayahuasca ceremonie door te lopen met begeleiders die opgeleid zijn in de leer van Ayahuasca kan je jezelf weer vernieuwen en het leven vol kracht en energie weer tegemoet gaan.

Disclaimer

Je moet wel weten dat Ayahuasca ceremonies een niet-wetenschappelijk bewezen genezingsmethode zijn. Wat betekent dit? Er is simpelweg geen echt bewijs dat Ayahuasca ceremonies werken of een positieve kracht hebben. Dit is verder niet erg, want door het Placebo effect kan het alsnog zijn dat je het gevoel hebt dat een Ayahuasca ceremonie gewerkt heeft. Dit is helemaal prima, voor jou is het juist goed, maar dit betekent niet dat Ayahuasca een wondermiddel is. De conclusie van dit verhaal is dat je moet opletten met wat je allemaal in je mond stopt, ook al klinkt het nog zo mooi en genezend. Ayahuasca werkt omdat je denkt dat het werkt, dus wees vooral voorzichtig met alternatieve geneeswijzen.

Related Posts

Is je verzekeraar echt de goedkoopste?

Workout thuis

Een succesvolle implementatie