Eizio
Image default
Offers

Basisverzekering Salland

Heeft u graag een zorgverzekeraar die precies weet wat er speelt en de kwaliteit van de zorg in de gaten houdt? Dan kunt u het beste kiezen voor een regionale zorgverzekeraar. Als u in Overijssel of Gelderland woont, dan kunt u rekenen op de persoonlijke benadering van Salland. Bij Salland zorgen we er al sinds jaar en dag voor dat goede zorg bereikbaar is voor iedereen. Voor een basisverzekering van Salland betaalt u altijd een scherpe premie, of u nu jong of oud bent, gezond of niet. Wij maken geen onderscheid op basis van leeftijd of gezondheid.

Gemeente zorgverzekering

Om ervoor te zorgen dat echt iedereen gebruik kan maken van kwaliteit zorg, hebben we bij Salland de gemeente zorgverzekering in het leven geroepen. Deze Gemeentepolis is er speciaal voor mensen die niet de financiële middelen hebben om goede zorg te kunnen bekostigen. Als u in aanmerking komt voor een gemeente zorgverzekering, dan betekent dit dat uw gemeente deels uw zorgkosten zal vergoeden. Hiervoor heeft Salland afspraken gemaakt met verschillende gemeenten in de regio. Op onze website kunt u terugvinden welke gemeenten hieraan deelnemen. Ook vindt u hier meer informatie over de voordelen en voorwaarden.

Kwaliteit zorg waarborgen

Bij Salland maken we niet alleen afspraken met gemeenten. Om de kwaliteit van de zorg in de gaten te houden, gaan we ook in gesprek met veel verschillende zorgverleners in de regio. Op die manier kunnen onder andere afspraken gemaakt worden over de kosten van bepaalde behandelingen. Zo zorgen we ervoor dat u altijd kunt rekenen op de beste, meest betaalbare zorg bij u in de buurt. Daarbij wonen de meeste van onze medewerkers zelf ook in de regio Salland. Wij maken dus gebruik van dezelfde zorgaanbieders als u en kunnen u hierdoor extra goed adviseren.

https://www.salland.nl/