Eizio
Image default
Health

Autoaccessoires

In de jaren van weleer was een ontspannen zondagcruise misschien genoeg om de gemiddelde chauffeur adequaat te kalmeren. In ons digitale tijdperk zijn er honderden gadgets om onze dagelijkse rijervaring te verbeteren en ons te helpen onze dagelijkste taken te stroomlijnen. Hoewel er zal van praktische apparaten zijn die zijn ontworpen om ons te helpen tijdens een noodgeval, zijn er ook verschillende tamelijk onnodige – zij het plezierige – gadgets om uit te geven. Vandaag bespreken we onze drie favorieten.

 

Bestek startkabels

Startkabels zijn geweldig als u een ander voertuig heeft om u een vriendelijke schok te geven. Als u zich echter in een meer afgelegen gebied bevindt, zijn startkabels in feite nutteloos. De zelfbediende Bestek startkabels zijn ideaal voor dit exacte scenario en heeft twee USB-poorten voor uw mobiele apparaten en een zaklamp.

 

Ztylus Stinger

De Stinger is een handig hulpmiddel om na een ongeval tot uw beschikking te hebben. Als uw autoruiten of deuren zijn vastgelopen, is de Stinger ontworpen om het dashboard of autoraam te versplinteren, zodat u snel uw voertuig kunt verlaten. Het apparaat heeft ook een slank blad aan de achterkant, waarmee u door een vastzittende veiligheidsgordel kunt snijden.

 

Fobo Tire Plus

Juist opgeblazen banden slijten gelijkmatiger, waardoor de levensduur van uw rubber toeneemt en het brandstofverbruik afneemt. In plaats van een handzame manometer te gebruiken om ervoor te zorgen dat uw banden goed zijn opgepompt, gebruikt het Fobo Tyre Plus-systeem een reeks Bluetooth-meters die deze informatie rechtstreeks naar uw smartphone doorsturen.

 

Achteruitrijcamera

Een achteruitrijcamera kopen is enorm handig en absoluut geen overbodige luxe in elke auto. Een achteruitrijcamera is tevens een gadget die zichzelf terugverdient. Zonder achteruitrijcamera set heb je minder overzicht in het verkeer waardoor de kans op schade bij achteruit inparkeren groter is. Mét een achteruitrijcamera zal je minder snel schade rijden en zo verdient een achteruitrijcamera zichzelf terug.

Related Posts

Is je verzekeraar echt de goedkoopste?

Alles over een E liquid kopen

Workout thuis