Eizio
Image default
Health

Auto verkopen gratis?

Auto verkopen gratis? Dat kan met Gratis Mijn Auto Verkopen binnen 24 uur!

 

Gratis Mijn Auto Verkopen is een autoveiling waar je makkelijk en snel van je auto af kunt komen. Binnen 24 uur verkoop je hem eenvoudig voor de beste prijs. Een auto veiling is een online veiling platform waar autobedrijven een bod op je auto kunt uitbrengen. Krijg je een interessant bod dan verkoop je de auto met een druk op de knop. Alle autobedrijven zijn RDW erkend wat betekent dat de verkoop snel, safe en simpel is. Lees meer hieronder.

 

Het beste bod op je auto

Vanaf het moment dat je auto in de veiling staat kan het bieden van start gaan. De aangesloten autobedrijven krijgen niet alleen te zien welke auto’s er in de veiling staan maar ook wat het hoogst geboden bod is. Daarop kunnen zij inspelen en een nog hoger bod uitbrengen, oftewel overbieden. Degene met het hoogste bod heeft dus de kans de auto te kunnen kopen, mits de verkoper daar ook mee instemt.

Verkopen is niet verplicht

Jij als verkoper bent niet verplicht om je auto te verkopen. Wil je de auto verkopen dan kan dat altijd. De auto verkopen kost niets. De veiling is namelijk gratis en vrijblijvend. Zo bepaal je dus zelf wat je met je eigen auto doet. Wil je de auto verkopen dan is dat met een druk op de knop geregeld.

RDW erkend

Alle aangesloten autobedrijven zijn RDW erkend en vooraf gescreend. Het netwerk telt meer dan 5.000 bedrijven. De kans dat je een heel goed bod ontvangt op je auto is dus ontzettend groot. De autobedrijven hebben allemaal een goede reputatie anders mogen zij niet meedoen aan de veiling. Een RDW erkend bedrijf heeft als voordat dat zij direct de auto kunnen vrijwaren. Vrijwaren betekent dat de auto op naam van het autobedrijf komt te staan en dat je geen wegenbelasting meer voor de auto hoeft te betalen. Je bent dus echt van je auto af.

 

Eenvoudigste manier van verkopen

De auto veiling is ook de eenvoudigste manier van verkopen. Je meldt je auto aan en binnen 24 uur kan hij verkocht zijn voor een goede prijs. Je hoeft geen advertentie te schrijven en te plaatsen of advertentiekosten te betalen. Bovendien is de veiling helemaal gratis.

 

Uitproberen zonder kosten

De autoveiling kun je onbeperkt en gratis uitproberen. Een handige manier om de exacte dagwaarde te bepalen. De prijs (het bod) is namelijk ook de daadwerkelijke verkoopprijs. Omdat de veiling slechts 24 uur duurt hoef je niet lang te wachten en kun je de auto snel verkopen. Probeer het daarom zelf gratis een keer uit. Je bent niet verplicht te verkopen en maakt geen kosten. Kortom heb je niets te verliezen en loop je geen risico.

 

Wist je dat de autoveiling in 80% van de gevallen meer oplevert dan een andere manier van verkopen? Auto verkopen gratis? Ga dan naar Gratis Mijn Auto Verkopen!

 

Related Posts

Gezonde binnenlucht, ook in de winter

Divers en uniek aanbod Broste servies

Wat is een psycholoog?