Eizio
Image default
Health

Afvallen met koolhydraatarme recepten

De allerbeste manier om af te vallen is door het nuttigen van koolhydraatarme recepten. Deze recepten bevatten voedingsstoffen die je helpen om spiermassa op te bouwen en met vetmassa af te rekenen.

Je kunt op internet op vele websites koolhydraatarme recepten vinden. Begin vandaag nog met het eten en drinken van koolhydraatarme recepten en reken af met een te hoge bloeddruk en een te hoog cholesterol.

 

Vetzucht

Vetzucht veroorzaakt hoge bloeddruk en dat is ongezond maar er bestaat ook nog zoiets als te lage bloeddruk. Kar; dat de reden zijn van je vermoeide gevoel, en moet je er iets aan doen? Lage bloeddruk kan wijzen op aandoeningen van het hart of van de bijnieren, maar die zijn zeldzaam. Een onschuldiger vorm van lage bloeddruk is het duizelige gevoel dat sommige mensen krijgen als ze opstaan uit een stoel. Soms komt dat doordat iemand te weinig heeft gedronken, dan heeft hij te weinig vocht in zijn aderen.

 

Oudere mensen

Dat gebeurt nogal eens bij oudere mensen. Het gevoel voor dorst neemt af bij het ouder worden, als oudere mensen meer drinken gaat het beter. En dan zijn er al die mensen die zich moe voelen, moedeloos ook, regelmatig duizelig zijn, en een wat lagere bloeddruk hebben dan het gemiddelde. De dokter onderzoekt ze, vindt niets en zegt dat je blij mag zijn met zo’n lage bloeddruk; daar kun je oud mee worden. Dat is waar, maar daar zijn de klachten niet mee weg. Hoe kom je aan een dokter die je iets voorschrijft tegen je klachten?

 

Lage bloeddruk is een ziekte

Dan moetje naar Duitsland of Frans Canada gaan, daar vinden ze lage bloeddruk wel een ziekte. Dat heb je met onduidelijke aandoeningen, in het ene land heet het een ziekte en in het andere niet. Duitse dokters schrijven van alles voor tegen lage bloeddruk. Of je daarmee geholpen bent, is de vraag. Er is geen serieus bewijs dat die middelen helpen tegen vermoeidheid of depressie, en er zitten geneesmiddelen bij met vervelende bijwerkingen. Sommige mensen gaan zelf experimenteren. Ze gaan extra zout eten en zoethoutthee drinken of drop eten. In zoete snoep en drop zit een stof die de bloeddruk verhoogt, maar geen bewijs dat het helpt tegen vermoeidheid, en het knutselen aan je bloeddruk is niet echt safe. Er belanden wel eens mensen in het ziekenhuis met een ernstig verhoogde bloeddruk door drop of zoethoutthee.

 

Hoge bloeddruk moet je serieus nemen

Hoge bloeddruk is niet iets om mee te spotten, het veroorzaakt beroertes. Het is dus onduidelijk of het behandelen van lage bloeddruk helpt tegen vermoeidheid, duizeligheid en een gevoel van depressie. Chronische moeheid is naar, maar de bloeddruk verhogen helpt waarschijnlijk niet en geeft risico op nog naardere ziekten. Zoek de oplossing dus niet bij het verhogen van je bloeddruk.

Lees ook deze lekkere recepten:

Puree van geroosterde groenten

Lasagne met paddestoelen en olijf

Kruidige Marokaanse tonijn

https://koolhydraatarmegerechten.wordpress.com/

Related Posts

Op zoek naar een mediator in Limburg?

Ongediertebestrijding in Almelo voor faunabeheersing

Een fijne zorgverzekering bij ZorgDirect