Eizio
Image default
Health

Aantrekkingskracht hangt af van deze factoren

Wat maakt iemand aantrekkelijk? Uit onderzoek zijn er verscheidene dingen gebleken. Veel van de aantrekkingskracht gaat via geur, een bepaalde steroïde (een bepaald hormoon) zorgt voor aantrekkingskracht bij andere, deze steroïde wordt vrijgegeven door jouw lichaamsgeur en die nemen andere onbewust waar waardoor er (extra) aantrekkingskracht ontstaat. Waarschijnlijk heb je hier al van gehoord tegengestelde mensen trekken elkaar aan, maar weet je ook waarom? Dit werkt óók met geur! Doordat hele verschillende mensen ook heel verschillend DNA hebben, door kinderen te krijgen met iemand die redelijk veel verschil in DNA zorgt ervoor dat de kinderen heel erg bestand zijn tegen veel ziektes. Dit wordt ook over geur gedaan.

Daarnaast zijn goede tanden ook van belang, dit geeft weer hoe gezond een persoon vaak is. Zo zorgen (hele) witte tanden voor grote aantrekkingskracht en gele/rotte tanden voor een afstotende kracht. Wat ook heel aantrekkelijk gevonden wordt is zelfvertrouwen, je moet blij met jezelf zijn en aanwezig zijn, jezelf laten zien en niet constant jezelf in de grond boren. Dus terugkomend op de witte tanden als je goed in je vel zit dan word je aantrekkelijker gevonden en daar helpen witte tanden goed mee.

Wat ook vaak helpt bij aantrekkingskracht is de persoon waarin je geïnteresseerd ben om diegene aan te raken, wel alleen als ze aangeven dat ze dit willen, de onderarm en tussen de schouderbladen is een goede optie, door dit even aan te raken komt er meer aantrekkingskracht.

Ik heb een snelle vraag voor je, kan je beter een standaard pick-up line gebruiken of een hele slechte pick-up line die niemand verwacht? Het antwoord is een slechte pick-up line, omdat dit laat zien dat je intelligent en grappig bent, deze twee factoren stimuleren ook aantrekkingskracht. Daarnaast blijft een slechte pick-up line beter plakken dan een standaard pick-up line en daardoor blijft iemand langer aan je denken.

https://witgebitnederland.nl/

Related Posts

Divers en uniek aanbod Broste servies

Auto verkopen gratis?

Clientenraden in de zorg