Xander geeft de meest fantastische Tantra massage voor vrouwen

Tantra massage voor vrouwen? Met dit voorstel kwam mijn dierbare vriendin om mij een beetje op te peppen na een zwaar emotioneel jaar. Ze dacht dat dit me zou ontspannen en volledig tot rust zou kunnen brengen. Het eerste waar ik hierop zei was dat ik op dit moment absoluut geen behoefte heb aan Se x! Ze heeft me dan meteen gerust gesteld dat een Tantra massage absoluut niets met se x te maken heeft. Integendeel, de Tantra massage gaat je net leren terug te genieten van je lichaam zonder dat daar se x aan te pas komt. Dit maakte me natuurlijk heel erg nieuwsgierig. Zodoende ben ik mij gaan verdiepen wat Tantra massage juist is. Wat me al snel duidelijk werd is dat de meeste mensen met wie je over Tantra praat dit meteen koppelen aan se x. Dit is jammer, want wat ik begrijp is dat het net de bedoeling is dat je je lichaam op een andere manier leert kennen. Dat je leert dat er zoveel plaatsen op je lichaam zijn waar je als vrouw geprikkeld  kan worden, zonder dat er op het moment van de massage misbruik van gemaakt wordt. Er zijn zowel vrouwelijke als mannelijke masseurs. Dus je kan als vrouw voor safe gaan en kiezen voor een vrouw die de massage geeft. De ervaring zal net hetzelfde zijn. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat elke masseur zijn eigen manier heeft van een massage te brengen. Dus de intensiteit, de ervaring hiervan is heel erg persoonlijk en dan kan je best vooraf goed uitzoeken wat jezelf het prettigst vindt, wat  je zelf ook verwacht van een dergelijke intensieve massage. Na een dergelijke zoektocht heb ik de massage laten doen bij een mannelijk masseur waarvan ik goed wist dat hij niet uit was op meer dan enkel de massage. Ik zal hier dan ook mijn ervaring weergeven. Ik was toch wel wat zenuwachtig want ik wist totaal niet wat te verwachten. Toen ik op het juiste adres toekwam, bleek het een villa te zijn. Toen ik aanbelde en de deur openging, stelde de uitstraling van de man, Xander, me meteen gerust. Een grote, breed lachende, vriendelijke man. Xander bracht me meteen naar de badkamer waar ik gevraagd werd me ontkleden en te douchen. Het gaat er dus allemaal wel heel erg hygienisch aan toe wat ik ook wel waardeer. Er lag een tandenborstel, washand en scheermesje klaar; ja inderdaad het is de bedoeling dat je ook je ovebodige haren scheert om het allemaal zo hygienisch mogelijk te laten verlopen. De badjas hing ook klaar en zo kon ik naar de ruimte gaan waar het allemaal ging gebeuren. Op dat moment was ik allesbehalve rustig. Meteen bij het binnenkomen van de kamer kwam ik tot rust. Een kamer vol met rustgevende energie, mooie muziek, enkele kaarsjes, lekker warm, knus. Een grote matras lag op de grond en het was de bedoeling dat ik eerst op mijn buik ging liggen. De muziek werd aangepast naar mijn wensen qua geluidsterkte. Heel erg aangenaam, want te luide muziek kan heel het gebeuren op een vervelende manier storen. Ik lang naakt op de matras en Xander kwam naakt naast me zitten en begon op een rustige, tedere manier mijn rug te aan te raken, een eerste contact en de klik kwam al vrij snel dat het wel in orde zou komen. Na het lichamelijk kennismaken begon de massage. Eerst de voeten, hierdoor kwam ik meteen in een diepe rust van overgave. Nadien de benen. Het was steeds een afwisseling van stimuleren en ontspannen. Na de benen heb ik niet meer geprobeerd de handelingen te volgen, maar heb ik me overgegeven aan het genieten. Je komt eigenlijk van de ene stimulans in de andere met aangename tussenpauzes om het genot daarna weer helemaal tot een hoogtepunt te laten komen. Er is tijdens de massage enorm veel lichamelijk contact zonder dat het vervelend is en/of wordt. Na de massage mocht ik nog even bekomen en was er ook mogelijkheid tot een gesprek. Ik had niet direct de behoefte om al mijn problemen te gaan vertellen, maar ik kan me voorstellen dat ik met Xander een heel goed gesprek had kunnen voeren. Daarna was er de mogelijkheid weer om te douchen, wat ook wel echt nodig is door een overvloedig gebruik van zeer huidvriendelijke olie. Xander is dan ook nog mijn rug komen wassen. Na het betalen, wat ik met veel plezier heb gedaan, kwam ik voldaan terug buiten. Ik heb die nacht heel erg goed geslapen en de dagen erna zat ik boordevol energie! Een absolute aanrader, zeker voor mensen de op zoek zijn naar een warm lichamelijk contact zonder verdere bedoelingen.

Mijn geheimpje is Xander en je kunt met hem afspreken via www.tantraforlife.be en laat nog een plaatsje vrij voor mij:-)