Eizio
Image default
Health

Winst door uitbesteden

De schildersector is een minder goede sector om ondernemer in te zijn, omdat in deze sector meer regels zijn dan in de meeste andere sectoren. Ondernemers hebben niet zoveel aan regels, maar hebben daar vaak alleen maar hinder van omdat de meeste regels alleen maar dingen opleggen en niets voor de bedrijfsvoering opleveren. Regels zijn daarom meer beperkend dan nuttig voor de bedrijfsvoering van een onderneming. Hoe minder regels er zijn hoe beter dat dus is.

Naast de normale wetgeving heeft een bedrijf zich ook te houden aan de afspraken die in de CAO zijn gemaakt. De CAO schilders heeft meer regels dat de meeste andere CAO’s. Daardoor is het lastiger om ondernemer te zijn in de CAO van de schilders. Sommige regels zijn wel nuttig en acceptabel maar de meeste regels zijn onnodig ingewikkeld en maken de bedrijfsvoering voor een onderneming alleen maar moeilijk. Daarom zouden deze regels eigenlijk moeten worden geschrapt.

Als je als ondernemer wat minder last wilt hebben van de regelgeving, kun je de dingen waar je zelf niet veel van weet en de dingen die veel tijd kosten uitbesteden aan een partij die deze dingen efficiënter kan doen. Zo kunnen de administratie, juridische zaken en dingen die met het personeel hebben te maken worden uitbesteed aan partijen die deze dingen efficiënter kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan een administratiekantoor of met een WKR tool.

Een goede afweging in dingen die je wel en niet wil uitbesteden zorgt ervoor dat je aan de ene kant geld bespaard op de bedrijfsvoering en anderzijds tijd overhoud die je dan aan andere dingen kan geven. De enige keer dat je tijd kwijt bent is tijdens het zoeken van een goede partner waar je de administratie en andere zaken aan kan uitbesteden. Van deze investering heb je de rest van de tijd dan profijt.

http://www.cbbs.nl/

Related Posts

Advies op het gebied van personeelszaken.

De Nederlandse Provider biedt zakelijke telefonie voor elk bedrijf aan!

Tobacco factory in Groningen closes its doors, 180 jobs are lost