Onze ervaring met Buitengewoon Mediation

Zelf heb ik een tijd geleden gebruikt gemaakt van de diensten van Buitengewoon Mediation, zij hebben de kennis en kunde in huis om allerlei verschillende soorten conflicten te verhelpen en verbeteren. Buitengewoon Mediation is namelijk een bemiddelaar bij uiteenlopende situaties. Hierbij kun je denken aan dingen als arbeidsconflicten. Dus als bijvoorbeeld de verhoudingen niet meer zo goed kloppen op de werkvloer en iemand hier last van ondervindt. Ook is het zo dat als je gaat scheiden dat er altijd wel vraagstukken naar boven komen waar iemand voor nodig is om het weer tot een goed einde te brengen. Ook voor dit soort dingen ben je bij Buitengewoon Mediation op het juiste adres! In deze blog deel ik graag mijn ervaring!

 

Mijn ervaring met Buitengewoon Mediation

Buitengewoon Mediation heeft ons geholpen met verschillende dingen, ten eerste zijn de conflicten op de werkvloer weer verminderd of in de meeste gevallen zelfs helemaal weggeholpen. Hiernaast zijn ze druk bezig geweest met het beste uit iedere werknemer te halen. Dit doen ze door te onderzoeken of iedereen wel op de juiste plek aanwezig is. Hier geven ze adviezen over die wij vervolgens zelf kunnen implementeren om ervoor te zorgen dat we weer helemaal productief kunnen zijn zonder dat hier bepaalde issues plaatsvinden. Buitengewoon Mediation heeft een enorme toegevoegde waarde geleverd voor onze organisatie en we zijn ze enorm dankbaar. Door deze positieve ervaring heb ik er ook voor gekozen om deze blog te schrijven. Ik vind het belangrijk dat iedereen die Buitengewoon Mediation wil benaderen weet heeft van de impact die ze op jouw bedrijf kunnen hebben.

 

Meer weten?

Uiteraard is het lastig om te zeggen of ze voor jou wel de geschikte optie zijn. Buitengewoon Mediation is namelijk een organisatie die druk bezig is met verschillende dingen. Door de verschillende vraagstukken die ze al hebben opgelost bij bedrijven van verschillende groottes en groottes zijn ze zeker geschikt voor jouw bedrijf! Buitengewoon Mediation is namelijk een bedrijf wat erg zijn best doet om niet te focussen op een groep, maar op uiteenlopende organisaties om hun klantenbestand te verbreden.