MR16 LED, GU10 LED, G4 LED, G9 LED LAMPEN

Het beste van LED-verlichting is, dat deze lampen minder warmte produceren in vergelijking met de gewone halogeenlampen. Maar led verlichting moet adequaat worden onderhouden om hun optimale prestatie en levensduur te garanderen.

Om de beste van LED-verlichting te krijgen, moet u weten dat er verschillende soorten op de markt beschikbaar zijn. Als u op zoek bent naar lampen die aan uw specifieke behoeften moeten voldoen dan zullen MR16 LED verlichting de beste keuze.

De MR16 LED-lampen verbruiken minder energie dan die van de halogeen lampen en functioneren voor een langere periode. Voordat u ervoor kiest om een of meer van deze lampen aan te schaffen voor uw woning of kantoor, moet u ervoor zorgen om te controleren of uw transformatoren  volledig verenigbaar zijn met dit soort lampen.

Aan de andere kunt u natuurlijk ook gaan voor de GU10 LED spots als alternatief. Deze lampen zijn ook zuinig in gebruik en een goede vervanger voor de halogeen lampen. In tegenstelling tot de halogeen, gebruiken de GU10 LED spots veel minder energie en zijn duurzaam. De fabrikanten kunnen verschillende opties  bieden wat betreft  kleur. Het is de moeite waard om deze lamp te overwegen bij het zoeken naar vervanging van de halogeenlampen.

De G4 LED lamp vervangingen zijn ook erg in trek. De lage prijs, en ongecompliceerde verlichtingsoptie biedt de meest effectieve keuze. De lichtintensiteit van de G4 LED’s overtreffen de halogeen- en gloeilampen ook. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar en u vindt kleuren opties zoals warm wit. Dit is een lichte kleur en is ook te krijgen in een warmere gouden kleur.

Het is een feit dat de G4 LED een levensduur van 50.000 uur heeft.

Of het nu G9 LED of G 4 LED lamp is, u kunt een scala aan lampen kopen in elke de nabijgelegen markt of winkel. De verschillende aspecten en functies maken de LED-lampen de beste keuze voor uw huis of bedrijf.

Daarom, als u op zoek bent naar een hoge kwaliteit verlichting dan ZIJN LED-lampen de beste keus. Ervaar met deze lampen een hele nieuwe verlichting zowel thuis als op kantoor.

http://www.leds-depot.be/