Koffiehuis in Turnhout voor een gezond rustmoment

Koffiehuis voor een gezellig rustmoment in ‘t leven

Koffiehuis‘ is een ideale plaats voor een dagelijkse belangrijk rustmoment. In ons drukke leven is het belangrijk om zo nu en dan rustmomenten in te lassen. Voor onze eigen gezond en die van anderen hebben wij dan ook een sfeer weten te creeëren waarbij we ons terug kunnen trekken. Verder sluit het aan bij trends van dit moment. In deze tijd gaan onze klanten en gasten opzoek naar smaak en beleving en de combinatie van beide. Om die reden hieronder dan ook onze nieuwsbrief.

Laatste kans inschrijven GIN & WHISKY TASTINGS en feest ter ere van de nieuwe WALK-IN HUMIDOR & NAAM!

Kwaliteit is een keuze! Wij helpen u met alle plezier ontdekken.

Data GIN & WHISKY TASTING

– vrijdag 29 mei 20-22uur 8 verschillende GIN&TONIC’s

* Old English Gin

* Alverna Gin

* Sacred Gin

* Blue Coat Gin

* Forest Gin Spring

* Monkey47 Sloe Gin

* Whitley Neill Gin

* Xoriguer Gin

– vrijdag 12 juni 20-22uur 6 verschillende WHISKY’s

Interesse? Reserveer deze week

Zaterdag 6 Juni 2015: Feestelijke opening van de nieuwe WALK-IN HUMIDOR inclusief assortiment sigaren en NAAM. Van 10 tot 16uur heten wij sigarenroller Toon Broeren welkom. Hij zal Corona Shortfillers voor u maken om te roken. Tot 17 uur kunt u tevens kennis maken met enkele van onze premium spirits.

Merlet C2 Liqueur de Cognac au Citron: Een super premium likeur gemaakt van cognac en en speciaal geselecteerd citrusfruit. De volle smaak van cognac in combinatie met citrus geeft een zomers gevoel. Aan het glas ruiken we aromatisch, heel vers en rijp fruit, vanille en eikenhout. Heerlijk on the rocks, met bubbels of in een cocktail.

Undercrown cigars zijn nieuw op de Belgische markt. Van het merk “Drew Estate” zijn deze Nicaraguaanse sigaren uit de VS. Drew Estate is een jong en hip merk opgezet door Jonathan Drew na zijn rechtenstudie. Opmerkelijk is dat hij is begonnen door sigaren te verkopen op straat.Vanaf het laatste weekend in mei verkrijgbaar in onze humidor. Deze sigarenreeks is ontwikkeld door de sigarenrollers zelf om zelf op te roken! Smaken in de sigaar zijn voornamelijk sterke Nicaraguaanse tabakken in combinatie met zoete Braziliaanse tabakken. Aromatisch, romig en een pittig einde.

Boompjes Premium Jenever. Prijswinnende jenever gemaakt op de ouderwetse wijze met authentiek zelfgemaakte moutwijn in kleine batches van 900 liter. De moutwijn bestaat uit 1/3 rogge en 2/3 mout en wordt 4 maal gedestilleerd met jeneverbessen, zoethout, vanille, lavendel, korianderzaad en angelica. Doordat er meer moutwijn wordt gebruikt dan andere jonge borrels is de smaak rijker van karakter en mooi in balans.

Cohiba Robustos Supremos Edicion Limitada 2014. Super gelimiteerde versie met een 2-jarig gerijpt dekblad en met de grootste ringmaat (58) ooit geproduceerd door Habanos. Dekblad, omblad en binnengoed komen uiteraard uit de San Juan y Martinez & San Luis plantages in de Vuelta Abaja vallei.Van deze Cubaanse sigaren zijn alle bladeren 2 jaar gerijpt. Het laten van rijpen sigaren zorgt voor een ontwikkeling van alle aroma’s en smaken tot een gebalanceerd geheel.