IKONTSTRESS biedt Acupunctuur Alternatief

Acupunctuur is niet voor iedereen even aangenaam. Typ je in de zoekmachines ‘acupunctuur Turnhout’, dan kom je een interessant alternatief tegen. Waar het bij de zuivere acupunctuur gaat om het plaatsen van naaldjes ga je bij het alternatief geen ‘naaldsensatie’ beleven. Het opruimen van energetische blokkades kun je ook doen met Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage. Dus als je wilt ontstressen en meer energie krijgen, dan kan dit een oplossing zijn. In onze jachtige maatschappij is er geen tijd voor onthaasten. IKONTSTRESS in Turnhout dankt hier haar succes aan. Vanwege de constante vraag naar ontspanning op een hele onschuldige wijze.

Anderzijds biedt IKONTSTRESS de mogelijkheid om te genieten van een voetreflexologie behandeling. Dit kan een welkome aanvulling zijn op CHNS-massage. Wanneer mensen een behandeling hebben ondergaan, is het telkens een verademing. Door te ontstressen kun je de dagelijkse stress beter aan.

Langdurige stress kan de volgende zaken veroorzaken: Migraine Buikpijn Onrustige voeten Darmproblemen Vocht ophoping Hartklachten Impotentie Duizeligheid Droge mond Hartkloppingen Hevige transpiratie Huidproblemen Rugpijn Lusteloosheid Oververmoeidheid Zenuwtrekjes Concentratie stoornis Dit is maar een beperkte opsomming van een veel grote reeks. De combinatie van CHNS en voetreflexologie in België is niet vanzelfsprekend. Bij IKONTSTRESS is deze combinatie een logisch gevolg van het optimaal willen helpen van mensen. Mensen gaan niet naar een voetreflexoloog als ze een ‘kwaal’ hebben. De voetreflexoloog is geen dokter. Echter tijdens een behandeling wordt er op diverse zenuwuiteinden gedrukt en gemasseerd. Op basis van aanwezige ‘kristallen’ kan een voetreflexoloog aangeven dat er mogelijk iets met een bepaald orgaan aan de gang is. Een goede voetreflexoloog zal u dit ook melden. Doordat er melding wordt gemaakt, kunt u zelf bepalen of u naar de dokter gaat of niet. Voetreflexologen worden door veel mensen gezien als alternatieve genezers, maar dat zij ze niet. Het komt er op neer dat een voetreflexoloog een juiste stimulering op gang brengt. Met voetreflexologie kun je geen kwaal verergeren. Je kunt alleen maar trickeren.

Een goede voetreflexoloog heeft nooit direct tijd voor u. De meeste zitten al geruime tijd vol. Kunt u direct terecht bij een voetreflexoloog, dan is het twijfelachtig. Aangezien zoveel mensen geholpen willen worden met hun stress-symptomen, zit een agenda vaak alle tijd vol.

De eerste keer dat u een behandeling heeft gehad is een nieuwe ervaring. Vaak is een sessie van 10 wekelijkse behandelingen voldoende om u van een symptoom af te helpen. Daarna is het verstandig om twee wekelijks of maandelijks een onderhoudsbeurt te ondergaan.

Meer info: www.ikontstress.nu (*******)