Gezond & JIJ – Zonder honger afvallen

Zonder honger afvallen

Afvallen doet u voor uzelf. Zoals Jim Rohn al zei: ‘zorg goed voor je lichaam; het is de enige plek ter wereld waar je verplicht moet leven.’ Het is dus ook niet voor niets dat veel mensen tegenwoordig graag willen afvallen. Nou is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Zo blijven die tussendoortjes toch vaak lekker, of wordt er toch nog te vaak getrakteerd op de werkvloer. Op de een of andere manier moet u toch gemotiveerd worden om de eerste stappen naar afvallen te maken. Als u eenmaal gemotiveerd bent is het de gewenning die u op gang houdt. Het is dus belangrijk om een bepaald patroon voor uzelf te creëren. Nou is het overbodig om honger te gaan lijden in dit proces van afvallen.

Gewichtsconsulent(e)

We leven gelukkig in een tijd waar veel onderzoek is gedaan naar manieren om een gezonde en verantwoorde levensstijl te hanteren. Zo zijn er verschillende gewichtsconsulent(e)s op de markt die u graag helpen met afvallen. De eerste stap ligt bij uzelf om het juiste advies te kiezen. Maar wat heeft zo’n gewichtsconsulent(e) nou nodig om u te helpen bij het afvallen? De volgende punten zijn belangrijk:

–          Advies en ondersteuning bij het bestrijden van overgewicht;

–          Aanleren van een gezond voedingspatroon;

–          Advies op het gebied van beweging;

–          Mentale ondersteuning gericht op motivatie en zelfvertrouwen;

–          Persoonlijk afgestemd weekmenu;

–          Bewustwording en leren omgaan met lastige momenten.

Dat is niet niets. Alle bovenstaande punten zijn voor iedereen anders. Het is belangrijk om de juiste balans te vinden tussen voeding en verbranding. Om af te vallen en uw streefgewicht voorgoed vast te houden is een gezonde levensstijl noodzakelijk. Zo weet Maria Commijs dat ook. Maria Commijs is een gediplomeerd en gecertificeerd gewichtsconsulente met jaren ervaring. Ze is de eigenaar van Gezond & Jij een bedrijf gespecialiseerd in afvallen en het behouden van uw streefgewicht. Ze heeft veel kennis opgebouwd over afvallen en het behouden van uw streefgewicht. U bent van harte welkom om even rond te kijken op haar website om te kijken wat een gewichtsconsulente nou voor u kan betekenen.

http://www.gezondenjij.nl/