Een goedkope en betaalbare iPhone 7

Het kopen van een iPhone 7 128GB kan erg veel geld kosten. Gelukkig is er nog een alternatief voor het kopen van een nieuwe iPhone en dat is refurbished. Niet alleen de prijs is aantrekkelijk van refurbished iPhones, er zijn nog meerdere voordelen.

Refurbished is betrouwbaar

Als je zeker wilt zijn van een betrouwbare aankoop, kies dan voor een refurbished iPhone 7 met erkende keurmerken. Vaak is er bij refurbished sprake van eerder gebruikte producten, toch is dit niet altijd zo. Een refurbished iPhone kan ook getoont zijn op een beurs en daardoor nog nooit gebruikt zijn. Als je een iPhone 7 bij Forza Refurbished koopt, ben je zeker en vast van kwaliteit. De toestellen worden namelijk gecontroleerd door robots en door techniekers.

De prijs is vele malen goedkoper

Als je een refurbished iPhone als los toestel koopt zit je niet vast aan een duur telefoonabonnement. Hierdoor ben je erg flexibel als je na een jaar een ander toestel zou willen. Het kopen van een iPhone hoeft dus helemaal niet duur te zijn. Bij Forza Refurbished kun je ook nog eens kiezen uit verschillende productcondities, hierdoor is er voor elke portemonnee een iPhone.

Twee jaar garantie

Veel refurbished leveranciers geven slechts één jaar garantie. Bij Forza Refurbished denken we daar anders over. Bij ons krijg je bij aankoop van een refurbished iPhone 7 standaard twee jaar garantie. En dat is niet het enige, we geven je ook nog eens twee jaar garantie op de batterij van een iPhone 7. Hierdoor ben jij ten alle tijd zeker en vast van een betrouwbare refurbished iPhone. Het kopen van refurbished is niet alleen vele malen goedkoper dan het kopen van een nieuwe iPhone maar ook nog eens een zeer betrouwbare keuze.

Als laatste

Een iPhone 7 kopen hoeft niet onnodig veel geld te kosten. Als je kiest voor refurbished dan kies je voor een betaalbaar en betrouwbaar alternatief. Ook lever je nog eens een duurzame bijdrage aan het milieu.

https://www.forza-refurbished.be/apple-iphone/7