Eizio
Image default
Health

De budget dazenval voor een paar euro en zeer effectief!

De goedkoopste en effectiefste budget dazenval Sticky Trap dazenlijm!

 

De nieuwste trend bij het aanpakken van een dazenplaag welke in al 2015 ontstond gaat ook dit jaar door. De hype is goedkoop en zeer effectief bij het vangen van dazen, horzels, paardenvliegen en blinde muggen. 

De budget dazenval met Sticky Trap dazenlijm maken

De daas is een bloedzuigend insect waar menig mens en dier gedurende de zomermaanden meer dan last van heeft. De dazenval welke al jaren werd gebruikt en is zeer effectief is bij het vangen van deze dazen en horzels werd gebruikt als voorbeeld bij het bedenken van de goedkope budget dazenval. Bij de gewone H-trap dazenvanger word er gebruik gemaakt van een zwarte bal. Bekijk hier een H-trap dazenval De bal word heet en zo denkt de daas dat dit een prooi is. Video dazenval H-trap << zie hier een video van de werking van een H-trap dazenval. Nu word er bij de budget dazenval heel eenvoudig gebruik gemaakt van dit zelfde principe, De bal word heet > de daas denkt dat dit een prooi is> Alleen zal de daas na de landing op de emmer  gevangen zitten aan de Sticky-Trap lijm dazenlijm.

 

De Budget dazenval en bijvangsten

Met deze dazenval heb je geen bijvangsten! Vlinders en overige insecten zoals: bijen, hommels en wespen zijn nectar zoekende welke al snuffelend rondvliegen op zoek naar een bloem of ander zoetigheid. Zelfs de mannetjes daas doet dit en zal niet op de dazen-lijmval afgaan. De dazenlijm heeft daarnaast geen vriendelijke geur waarop deze insecten gaan zitten. Alleen het jagende dazenvrouwtje welke zoekt naar eiwitrijk bloed voor de voortplanting doet dit. (met haar infrarode ogen zoekt ze haar prooi) en zal zonder twijfel direct landen op het warme bewegende object. ( de emmer). 

Je maakt dus met 1 emmer dazenlijm  tientallen dazenvallen gereed, een emmer kost bij de action € 0,90 dus reken maar uit!

Meer weten over de werking, en het maken  de goedkoopste dazen lijmval ?  ga dan hier na toe> Lijmval voor dazen 

Er zal ( zo nu en dan) heus wel een zwarte vlieg op kunnen gaan zitten welke de dode daas weer interresant vind. Natuurlijk kan er ook kan er per ongeluk een mot of andere insect op terecht komen, deze komen ook wel in de gewone H-trap dazenvallen terecht.

Ontwikkeling

Sticky Trap heeft de lijm het afgelopen jaar in samenwerking met de bedenker van de budget dazenval ( Sachxs Stables) verder ontwikkeld. De dazenlijm is dikker gemaakt,  eco-verantwoord, niet giftig en nu tevens verkrijgbaar in kleinere verpakkingen. Naast de voorruitgang en de groei zijn er ook diverse winkels in Nederland en Belgie bijgekomen waar de consument terrecht kan voor de aanschaf van dit product. Sticky Trap (Producent) welke gevestigd zit in de provincie Groningen heeft zijn productie capaciteit goed ingericht en kan razend snel schakelen als de warme dagen en het dazen seizoen straks in juli gaat beginnen. 

Bekijk hier een video van een Sticky Trap dazen lijmval  

Verkooppunten Sticky Trap dazenlijm

Ook zijn er enkele verkooppunten bijgekomen  voor de dazenlijm: 

Genzland markt
Divoza Horseworld
Dazenvanger.nl
P
aardendrogist
Braaaf ruitersport
123ruitersport.nl

 

Voor meer informatie gaat u naar:

http://www.sticky-trap.nl/

 

http://www.sticky-trap.nl/