Budget fitnessen in Heerlen?

Budget fitnessen in Heerlen?

Woon je in of nabij Heerlen en ben je op zoek naar een sportschool? Dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op de website van ZUMUM. Bij deze fitnessclub kun je wel heel goedkoop fitnessen in Heerlen. Benieuwd naar alle voordelen? We leggen het graag aan je uit!

Goedkoop fitnessen in Heerlen

Bij ZUMUM kun je fitnessen voor € 13,95 per maand. Het ZUMUM fitness tegoed is een flexibel abonnement. Met het ZUMUM fitness tegoed kun je onbeperkt fitnessen bij elke ZUMUM fitness club. Het tegoed is steeds één maand geldig en wordt automatisch opgewaardeerd met automatische incasso. Heb je geen tijd of zin meer om te fitnessen? Dan kan je direct stoppen. Daarnaast geldt dat wanneer je je aanmeldt je geen inschrijfkosten hoeft te betalen. Op deze manier kun je het goedkoop fitnessen noemen.

Zonnen en zwemmen

Naast dat je bij ZUMUM terechtkunt om te fitnessen, kun je hier ook terecht om te zonnen en zwemmen. Hier heb je ook speciale goedkope abonnementen voor. Maar ook voor diverse beautybehandelingen ben je bij ZUMUM aan het juiste adres. Breng na het sporten een bezoekje aan de schoonheidsspecialist, de kapper, de nagelstylist of de fysiotherapeut. Je vindt het allemaal onder één dak in het pand van ZUMUM.

Ook fitnessen zonder opzegtermijn?

Denk je ook dat een flexibel abonnement van ZUMUM een uitkomst is voor jou? En zit je er daarom ook aan te denken om te fitnessen zonder opzegtermijn? Neem dan een kijkje op de website van het fitnesscentrum. Meld je vandaag nog aan via het inschrijfformulier op de website ga nog op korte termijn fitnessen bij een ZUMUM fitness centrum bij jou in de buurt.