Eizio
Image default
Health

Advies op het gebied van personeelszaken.

Advies op het gebied van personeelszaken.

Advies op het gebied van personeelszaken is interessant voor grote en kleine bedrijven. Het is handig om een expert in dienst te hebben die alles afweet van de personeelszaken. Als startende ondernemer heb je natuurlijk nog helemaal niemand op het gebied van personeelszaken. Door de jaren heen kan hier natuurlijk verandering in treden omdat het bedrijf harder groeit dan je verwacht. Waarschijnlijk is de kans groot dat jij maar weinig vragen kan beantwoorden op het gebied van personeelszaken en heb je hulp nodig. Daarom is het slim op professioneel HR advies in te schakelen.

HR advies onder te verdelen in verschillende specialismen hieronder ga ik een aantal voorbeelden noemen zodat jij als ondernemer meer duidelijk hebt.

Arbeidsrecht

Zodra jou bedrijf grote stappen begint te ondernemen en je moet personeel in dienst hebben is het handig om alles af te weten van arbeidsrecht. Heel veel regels zijn best complex en lastig te begrijpen. Een HR adviseur heeft hier voor gestudeerd en kan jou gemakkelijk helpen om kostbare fouten te voorkomen.

Personeelskoten

Omdat je bedrijf grote stappen onderneemt en je nieuwe werknemers in dienst hebt moet je natuurlijk ook weten wat je personeel kost. Bij professioneel HR advies ontvang je info over onder andere loonbeleid. Zo krijg je optimaal inzicht over hoeveel je jouw personeel moet uitbetalen en weet wat je concurrenten doen. Ook is het mogelijk om advies te krijgen op het gebied van geld besparen.

Ziekteverzuim

En hoe zit dan als een werknemer lang ziek is? Dit kan grote gevolgen hebben voor je bedrijf want je moet de werknemer minimaal 70% van zijn loon betalen. Een HR adviseur kan je hierin goed ondersteunen en kan helpen met re-integratie waardoor de werknemer weer snel aan de slag kan. HR advies is dus een investering om eventuele latere kosten te ontlopen of besparen. Als groeiende ondernemer is het dus zeker waard om professioneel advies te vragen.

 

https://www.cbbs.nl/

Related Posts

De Nederlandse Provider biedt zakelijke telefonie voor elk bedrijf aan!

Dankzij kettlebells een ijzersterke core krijgen

Ongediertebestrijding in Almelo voor faunabeheersing